Αθανασιάδης Ευστάθιος
Archive:
19
Μαρ2018
Ζύθος: η πρώτη μπυραρία της Ελλάδας!
Και το εγχείρημα αποτελεί την αναβίωση του θρυλικού Ντορέ έτος ίδρυσης 1908 από τον Αυστριακό Alfredo Moratori που ήρθε στην τότε τουρκική Θεσσαλονίκη να φέρει πέρα από την κουλτούρα του Αυστριακού καφέ...
να τυπώσει την εφημερίδα «Αλήθεια»...
έκανε 3 καφέ αλλά μόνο το Ντορέ επέζησε...
αριθμεί 110 χρόνια!
Το ... Read More
19
Μαρ2018
ΕΠΙΤΡΟΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ένα μοντέρνο στέκι για κάθε ηλικία και γούστο.
Εξυπητετεί απο νωρίς το πρώι σερβίροντας καφέ και υπέροχα μικρογεύματα όπως σαλάτες και Βurgers μέχρι αργά το βράδυ για ποτό και μοντέρνα ελληνική μουσική.
Γιατι μην ξεχνάτε, κοιμάται καλύτερα..
...........................................................................................................................Oποιος κοιμάται τελευταίος.
Facebook: INOX CLUB
19
Μαρ2018
Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Από το 1978 η ταβέρνα Νέα Κληματαριά προσφέρει ποιότητα στη γεύση με αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, κρατώντας τηνελληνική παράδοση ζωντανή και ανανεώνοντας συνεχώς τις γαστρονομικές της προτάσεις.
Για καλό και φθηνό ελληνικό φαγητό και νόστιμους μεζέδες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με σπεσιαλιτέ τις νοστιμιές στη σούβλα.
Μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες και ορεκτικά και εξαιρετικά ενημερωμένη ... Read More
19
Μαρ2018
“Φρέσκα θαλασσινά με ποιότητα”
Συνοικιακό τσιπουράδικο-ψαροταβέρνα με εξαιρετικούς μεζέδες και θαλασσινά που μετράει 28 χρόνια καλού φαγητού.
Ο μπακαλιάρος χωρίς λάδια και τραγανός, το μυδοπίλαφο κορυφαίο αλλα και το χταποδάκι ψητό είναι μόνο λίγα από τα πολλά νόστιμα πιάτα του.
Τις Κυριακές και τα Σάββατα το μαγαζί γεμάτο από νωρίς .
Σταθερή αξία σαν ... Read More